Blokering eller tilladelse af beskedudveksling med nye mobilvenner

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder. Hvis du vil overvåge og administrere dit barns meddelelser, skal du aktivere Opsyn med beskeder.

med Norton Family kan du blokere eller tillade dit barns beskedudveksling med nye mobilvenner. Når du blokerer en ny vens mobilnummer, kan dit barn hverken sende eller modtage beskeder til/fra nye mobilvenner.

Når du blokerer for beskedudveksling med nye venners mobiltelefonnumre, beskytter du dit barn mod uegnede beskeder. Dit barn modtager en besked om, at beskeden blev blokeret. Hvis dit barn ønsker at sende beskeder til andre mobilvenner, kan barnet bede om tilladelse. Norton Family giver dig besked om denne anmodning i en mail. Du kan tage en nødvendig forholdsregel på grundlag af anmodningen.

Når du tillader beskedudveksling med nye mobilvenner, kan dit barn sende og modtage beskeder til/fra nye mobilvenner. Hvis du vælger denne indstilling, overvåger og registrerer Norton Family ikke meddelelserne. Du kan derfor ikke se disse beskeder. Når dit barn første gang sender eller modtager en besked, føjer Norton Family denne mobilven til den relevante gruppe ud fra de valgte indstillinger.

Sådan bruger du en Norton Family-webstedet til at blokere eller tillade beskedudveksling med nye mobilvenner

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Meddelelser i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Blokeret under Nye mobilvenner bør automatisk være, hvis du vil blokere udveksling af meddelelser.

• Klik på Ikke blokeret eller Overvåget under Nye mobilvenner bør automatisk være, hvis du vil tillade udveksling af meddelelser.

5. Klik på Gem.

Sådan bruger du en Android-enhed til at blokere eller tillade beskedudveksling med nye mobilvenner

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med beskeder under Aktiviteter.

5. Gør et af følgende i vinduet Opsyn med beskeder :

• Du blokerer for udveksling af beskeder ved at trykke på Blokeret under Nye mobilvenner.

• Du tillader udveksling af meddelelser ved at trykke på Overvåget eller Intet opsyn under Nye mobilvenner. Hvis du vælger Overvåget, vilNorton Family tillade samtalerne, men stadig overvåge dem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71429345_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016