Aktivering eller deaktivering af Opsyn med beskeder

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder.

Når du aktiverer Opsyn med beskeder, kan du gøre følgende:

• Vis navnet på den ven, som dit barn har skrevet med over mobilen.

• Se alle de beskeder, dit barn har sendt eller modtaget.

• Vis typen af netværk, som barnet brugte til at sende og modtage beskeder.

Når du deaktiverer Opsyn med beskeder, overvåger Norton Family ikke de beskeder, dit barn sender og modtager.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at aktivere og deaktivere Opsyn med beskeder

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnets billedikon.

4. Klik på Meddelelser i venstre rude, og vælg en af følgende muligheder:

• For at slå Opsyn med beskeder til skal du flytte skydeknappen Til/Fra til venstre til positionen Til.

• For at slå Opsyn med beskeder fra skal du flytte knappen Til/Fra til højre til positionen Fra.

5. Klik på Gem.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere og deaktivere Opsyn med beskeder

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Tryk på Opsyn med beskeder under Aktiviteter.

5. Gør et af følgende i vinduet Opsyn med beskeder:

• Du kan aktivere Opsyn med beskeder ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Opsyn med beskeder ved at trykke på knappen TIL.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71428996_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016