Definition af regler for beskedtjenester

Opsyn med beskeder er en Premier-funktion og fås kun til Android-enheder. Norton Family gemmer ikke det MMS-indhold, der er udvekslet mellem dit barn og en vens mobiltelefonnummer.

Du kan indstille Norton Family til at administrere de meddelelser, dit barn sender og modtager på sin Android-enhed. Hvis du vil se og administrere disse meddelelser, skal du først aktivere Opsyn med beskeder.

Norton Family Premier lader dig gøre følgende:

• Aktivere og deaktivere overvågning af tekstbeskeder.

• Administrere dit barns beskedaktivitet med nye venner.

• Administrere dit barns beskedaktivitet med eksisterende venner.

Norton Family føjer kun en mobilven til listen Mobilvenner, hvis der sendes en besked til eller fra dit barn til eller fra en mobilven. Hvis dit barns venneliste indeholder 10 mobilvenner, og dit barn kun har skrevet beskeder med fem af dem, indeholder dit barns liste over Mobilvenner kun de fem venner. Norton Family sender en advarsels-sms til vennens mobiltelefonnummer om, at beskeden overvåges.

Du kan administrere dit barns aktivitet med nye eller nuværende venner i beskedtjenester til mobil på følgende måder:

Blokeret

Blokerer beskedudveksling med nye venners mobiltelefonnumre.

Overvåget

Tillader og overvåger de meddelelser, dit barn sender og modtager Hvis du vælger denne indstilling, kan du se alle beskederne.

Ikke blokeret/Intet opsyn

Tillader dit barn at sende og modtage beskeder uden overvågning. Hvis du vælger denne indstilling, kan du ikke se nogen af de udvekslede beskeder.

Overvågning af sms- og mms-beskeder er kun muligt i Norton Family Premier. Det er ikke muligt med iOS.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71428710_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/03/2016