Med fortrydelsesfunktionen til flere operativsystemer kan du fortryde en tidligere reparationssession med Norton Power Eraser

I nogle tilfælde kan inficerede filer på din computer være de Windows-filer, der er nødvendige for at genstarte din computer. Norton Power Eraser kan stadig registrere og reparere en inficeret Windows-fil. Men hvis du ændrer eller reparerer en Windows-fil, kan computeren muligvis ikke genstarte.

Hvis du ikke kan genstarte din computer efter at have fjernet en skadelig fil med Norton Power Eraser, skal du muligvis fortryde reparationssessionen. Norton Power Eraser leveres med en fortrydelsesfunktion til flere operativsystemer, som du kan bruge til at fortryde en reparation ved at genstarte computeren med et andet operativsystem.

Hvis der er installeret flere operativsystemer på din computer, og disse er konfigureret til at starte med flere operativsystemer, kan du logge på din computer med et andet operativsystem. Når dette er gjort, skal du starte Norton Power Eraser derfra og bruge fortrydelsesfunktionen til flere operativsystemer.

Fortryd en tidligere reparationssession med fortrydelsesfunktionen til flere operativsystemer

1. Start din computer med et andet operativsystem.

2. Find placeringen, hvor Norton Power Eraser Tool er gemt, og dobbeltklik på filen NPE.exe for at starte.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

4. Klik på Indstillinger i det øverste højre hjørne.

5. Vælg Aktivér kontrol af flere operativsystemer, og klik på OK.

6. Klik på Fortryd tidligere rettelse.

Norton Power Eraser kontrollerer og viser alle reparationssessioner i det nuværende operativsystem og andre ikke-værtslige operativsystemer på computeren.

7. Vælg operativsystemet og brugeroplysningerne på listen.

8. Vælg reparationssessionen, som du vil fortryde, og klik på Næste.

Reparationssessionen for et ikke-værtsligt operativsystem, der ikke kan starte op, viser operativsystemet som Destinationsoperativsystemet ved siden af.

9. Gennemse rettelserne, som er udført i den valgte reparationssession. Markér de filer, som skal gendannes, og klik derefter på Fortryd.

10. Hvis Norton Power Eraser beder dig om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart nu.

11. Norton Power Eraser viser de filer, der blev gendannet. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71393252_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2016