Ændring af, hvor tit en enheds placering rapporteres

Du kan til enhver tid ændre, hvor tit en enheds placering rapporteres. Som standard rapporteres enhedens placering, hver gang der er gået 1 time. Du kan indstille den tid, der går mellem hver rapportering af enhedens placering, til 3, 6, 12 eller 24 timer.

Sådan ændrer du, hvor tit en enheds placering rapporteres

1. Log på Norton Anti-Theft-webstedet.

2. Klik på navnet på den enhed, for hvilken du ønsker at ændre hyppigheden for lokalisering, i venstre side under Mine enheder.

3. Angiv hyppigheden for lokalisering af enheden i rullelisten Hyppighed for lokalisering.

Om administration af enheder

Visning af en enheds placering

Sådan opdateres en enheds placering på Norton Anti-Theft-webstedet

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71355278_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013