Du kan ikke finde filer eller backupsæt, når du prøver at gendanne dem fra Nortons sikre cloudlagerplads

Du kan få adgang til filerne eller backupsættene på Nortons sikre cloudlagerplads, hvis du gendanner filerne vha. Norton.

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Gendan filerne fra den sikre cloudlagerplads

1. Start Norton.

2. Klik på Backup i hovedvinduet og derefter på Gendan filer.

3. Klik på Vis alle under Gendan fra i vinduet Gendan filer.

4. Klik på ikonet Opdater.

5. Vælg det backupsæt, der skal gendannes, under Gendannelseskilde, og klik derefter på OK.

6. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Sådan gendanner du alle filer: Vælg Gendan alle filer og kategorier under Filer.

• Sådan gendanner du bestemte filer: Klik på Søg efter filer og mapper, og vælg filerne. Klik på Ok.

7. Vælg den placering, hvor filerne skal gendannes, under Gendan til.

Som standard gendannes filerne til den oprindelige placering. Klik på Rediger for at vælge en anden placering.

8. Vælg placeringen, og klik på OK under Gendannelsesplacering i vinduet Gendan filer.

9. Klik på Gendan filer.

10. Følg anvisningerne på skærmen for at gendanne backupsættene.

Hvis du ikke kan downloade filen, kan du gendanne filerne fra din Norton-konto.

Gendan filerne fra din Norton-konto

1. Log på Norton.

2. Klik på Backup øverst i vinduet.

3. Under Samlet backup skal du vælge den backup, du vil downloade fra.

4. Gennemse mapperne, og klik på den fil, som du vil gendanne.

Du kan kun gendanne én fil ad gangen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71344890_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/11/2017