Jeg kan ikke finde mine filer eller backupsæt, når jeg prøver at gendanne dem fra Nortons sikre onlinelagerplads

Hvis du vil have adgang til dine filer eller backupsæt i Nortons onlinelager, skal du gendanne filerne vha. Norton-programmet.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Gendan filerne fra en sikker onlinelagerplads

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Backup i hovedvinduet og derefter på Gendan filer.

3. Klik på Vis alle under Gendan fra i vinduet Gendan filer.

4. Klik på ikonet Opdater.

5. Vælg det backupsæt, der skal gendannes, under Gendannelseskilde, og klik derefter på OK.

6. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Sådan gendanner du alle filer: Vælg Gendan alle filer og kategorier under Filer.

• Sådan gendanner du bestemte filer: Klik på Søg efter filer og mapper, og vælg filerne. Klik på Ok.

7. Vælg den placering, hvor filerne skal gendannes, under Gendan til.

Som standard gendannes filerne til den oprindelige placering. Klik på Rediger for at vælge en anden placering.

8. Vælg placeringen, og klik på OK under Gendannelsesplacering i vinduet Gendan filer.

9. Klik på Gendan filer.

10. Følg anvisningerne på skærmen for at gendanne backupsættene.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71344890_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/11/2016