Fejlmeddelelse: "Norton AntiVirus Auto-Protect kunne ikke indlæse scanningsprogrammet. Kør LiveUpdate ..." på Mac-computere

Du kan løse dette problem ved at afinstallere Norton-programmet vha. værktøjet RemoveSymantecMacFiles og derefter geninstallere det.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper. Du mister alle filer, der ligger i disse mapper, herunder dem du eventuelt selv har oprettet.

TRIN 1

Sådan køres værktøjet RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Indtast administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

6. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

7. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer

8. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

TRIN 2

Installation af Norton

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Klik på Tilmeld nu, hvis du bliver spurgt, om du vil deltage i Norton Community Watch.

Hvis du ikke vil deltage i Norton Community Watch, skal du klikke på Måske senere. Klik på Flere oplysninger i det viste vindue, hvis du vil vide mere.

9. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installer hjælp.

Under installationen på macOS 10.13.x eller nyere vises meddelelsen "Systemsoftwaren blev blokeret og kunne ikke indlæses ..." muligvis, afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger. Klik på Tillad for at fortsætte. Hvis der er installeret flere programmer på din Mac-computer, der kræver godkendelse, skal du vælge Symantec og klikke på OK.

10. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

11. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71245565_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 07/05/2018