Fejlmeddelelse: "Norton AntiVirus Auto-Protect kunne ikke indlæse scanningsprogrammet. Kør LiveUpdate ...", når Norton AntiVirus 12 eller Norton Internet Security 5 er installeret på min Mac-computer

Du kan løse dette problem ved at afinstallere Norton-programmet vha. værktøjet RemoveSymantecMacFiles og derefter geninstallere det.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper. Du mister alle filer, der ligger i disse mapper, herunder dem du eventuelt selv har oprettet.

TRIN 1

Download og kør RemoveSymantecMacFiles

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Indtast administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

6. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

7. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer

8. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

TRIN 2

Download Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71245565_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016