Norton-programmernes kompatibilitet med Windows-betaversioner

En betaversion af et operativsystem er designet til at blive testet af bruger, men er ikke den endelige udgave. På grund af hyppige ændringer i betaversioner kan vi ikke garantere, at alle funktioner virker i produkter til betaversioner af Windows

Vi fraråder installation af Norton-programmer i en betaversion af Windows i løbet af betafasen. Microsoft vil muligvis ændre betaversionen mange gange, før den endelige udgave er klar. Hvis dit Norton-program ikke er kompatibelt med disse ændringer, oplever du muligvis fejl ved genstart, eller også kan Windows slet ikke genstartes

Desuden yder vi ikke support til produkter, som er installeret i betaversioner af operativsystemer eller programmer. Da betaversionerne af Windows hele tiden ændres, yder vi ikke officielt support til det som operativsystem, før den endelige udgive sælges.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71210910_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 06/10/2014