Norton-programmernes kompatibilitet med Windows-betaversioner

En betaversion af et operativsystem er designet til at blive testet af bruger, men er ikke den endelige udgave. På grund af hyppige ændringer i betaversioner kan vi ikke garantere, at alle funktioner virker i produkter til betaversioner af Windows

Vi fraråder installation af Norton-programmer i en betaversion af Windows i løbet af betafasen. Microsoft vil muligvis ændre betaversionen mange gange, før den endelige udgave er klar. Hvis dit Norton-program ikke er kompatibelt med disse ændringer, oplever du muligvis fejl ved genstart, eller også kan Windows slet ikke genstartes

Desuden yder vi ikke support til produkter, som er installeret i betaversioner af operativsystemer eller programmer. Da betaversionerne af Windows hele tiden ændres, yder vi ikke officielt support til det som operativsystem, før den endelige udgive sælges.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71210910_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 06/10/2014