Fejl: "Installationsprogrammet har opdaget, at der tidligere er gennemført en installation eller programfjernelse, men at computeren skal genstartes...", når jeg installerer Norton Family

Denne fejl skyldes, at der er en fil, som skal slettes, i mappen Temp i Windows. I de fleste tilfælde slettes filen automatisk, når computeren genstartes. Hvis meddelelsen stadig vises, når du genstarter computeren, skal du gå til trin 2.

TRIN 1

Genstart computeren, og geninstaller dit Norton-program

1. Luk alle programmer, og genstart derefter computeren.

2. Geninstaller dit Norton-program.

• Hvis fejlmeddelelsen ikke vises, har du løst problemet.

Fortsæt med installationen.

• Hvis meddelelsen stadig vises, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Slet midlertidige filer

1. Luk alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende i dialogboksen Kør:

%temp%

4. Klik på Ok.

Den aktuelle brugers temp-mappe åbnes i Windows Stifinder.

5. Klik på Marker alt i menuen Rediger.

6. Klik på Slet.

7. Hvis du bliver bedt om at bekræfte sletningen, skal du klikke på Ja.

Når du har slettet Windows midlertidige filer, skal du geninstallere dit Norton-program.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71143453_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 26/11/2012