Sådan konfigureres regler for beskeder til mobil i Norton Family

Du kan overvåge og kontrollere beskedaktiviteterne på dit barns Android-smartphone ved hjælp af Norton Family. Du kan konfigurere reglerne for beskeder til mobil, således at beskeder (SMS og MMS), der sendes til eller modtages af dit barn, tillades, blokeres eller overvåges.

Overvågning af beskeder til mobil findes kun i Norton Family Premier.

Konfiguration af beskedrettigheder

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. På fanen Barnets husregler skal du klikke på Til for at aktivere indstillingen Sms-overvågning, hvis den er nedtonet.

4. Under Sms-overvågning skal du klikke på Indstillinger for husregler.

5. Vælg en af følgende under Nye venners mobiltelefonnumre bør automatisk være :

• Blokeret: Alle meddelelser til mobil er blokeret og overvåges, indtil nye venner er godkendt.

• Overvåget: Beskeder til mobil er tilladt, men logfiler fra samtaler med nye venner kan læses.

• Ikke overvåget: Mobilmeddelelser er tilladt, og der er ingen logfiler fra samtaler med nye venner.

6. Indstil beskedrettighederne for hver ven på mobilen under Liste over mobile venner.

7. Klik på Gem.

Konfigurer overvågning af beskeder til mobil via Norton Family-appen

1. Start Norton Family-appen.

2. Gør ét af følgende:

• Tryk på Barnetilstand og derefter på Forældertilstand øverst, hvis appen er i Barnetilstand.

• Tryk på Log på, hvis appen er i forældretilstand.

3. Indtast forælder-mailadressen og -adgangskoden, og tryk på Log på.

4. Tryk på ikonet for børneprofilen, hvis indstillinger du vil konfigurere.

5. Tryk på Opsyn med tekstbeskeder på fanen Regler.

6. Tryk på statusindikatoren ud for Opsyn med tekstbeskeder for at slå funktionen Til eller Fra.

7. For at konfigurere regler for beskeder for nye venner skal du trykke på Nye venners mobiltelefonnumre, vælge en af følgende muligheder og trykke OK :

• Blokeret: Alle meddelelser til mobil er blokeret og overvåges, indtil nye venner er godkendt.

• Overvåget: Beskeder til mobil er tilladt, men logfiler fra samtaler med nye venner kan læses.

• Ingen overvågning: Mobilmeddelelser er tilladt, og der er ingen logfiler fra samtaler med nye venner.

8. Tryk på en kontakt under Kontakter, vælg en af følgende muligheder, og tryk på OK for at konfigurere regler for beskeder fra nuværende venner:

• Blokeret: Alle meddelelser til mobil er blokeret.

• Overvåget: Beskeder til mobil er tilladt, men logfiler fra samtaler med venner kan læses.

• Ingen overvågning: Mobilmeddelelser er tilladt, og der er ingen logfiler fra samtaler med venner.

Indstillinger for overvågning af mobile beskeder er nu konfigureret for dit barn.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71143390_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 10/06/2016