Om Norton Safe Web

Norton Safe Web hjælper dig med at surfe, søge og shoppe mere sikkert på internettet. Ved at bruge Norton Safe Web kan du kontrollere, om et websted er farligt, allerede inden du besøger det. Norton Safe Web analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler på webstederne. Norton Safe Web opretter sikkerhedsvurderinger for alle webstederne på baggrund af analysen.

Derudover gør Norton Safe Web det muligt at få vist brugergruppens vurdering og brugeranmeldelser af de websteder, som du besøger.

Norton Safe Web understøtter webbrowserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Du kan få vist sikkerhedsstatussen for et websted med funktionen Fuld rapport i pop op-vinduet Norton Sikkerhed for websted.

Med Norton Safe Web kan du gøre følgende for hvert websted, som du vil kende sikkerhedsstatussen for:

• Få vist Norton-vurderingen.

• Få vist brugergruppens vurdering.

• Tilføje anmeldelser.

• Få vist brugeranmeldelser.

• Få vist en liste med nøgleord for webstedet.

• Få vist trusselsoplysninger og generelle oplysninger om webstedet.

Når du foretager søgninger på internettet med Google, Yahoo eller Bing, viser Norton Safe Web et vurderingsikon ud for søgeresultaterne. Når du holder musemarkøren over Norton-ikonet, vises der et pop op-vindue med sikkerhedsoplysninger for webstedet og oplysninger om sikkerhed ved handel. I vinduet vises der nogle enkle oplysninger om webstedets sikkerhed. Norton Safe Web opretter også en detaljeret rapport om sikkerheden for de websteder, som du besøger.

Du kan klikke på ikonet ved siden af søgeresultaterne eller på funktionen Fuld rapport i pop op-vinduet Norton Sikkerhed for websted for at få vist den detaljerede rapport. Rapporten vises på webstedet Norton Safe Web.

Norton Safe Web klassificerer websteder på følgende måde, når du surfer på internettet:

Norton Secured

Der vises et Norton Secured-ikon ved siden af søgeresultaterne.

Symantec har analyseret denne side og har registreret, at webstedet er godkendt af VeriSign, og at det er sikkert at besøge.

Webstedet er sikkert

Der vises et grønt OK-ikon ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger et websted med denne status, vises et lignende statusikon i Norton-værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at det er sikkert.

Webstedet er ikke undersøgt

Der vises et gråt spørgsmålstegn ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger dette websted, vises der et grønt OK-ikon på Norton-værktøjslinjen. Norton Safe Web har ikke analyseret webstedet og har ikke tilstrækkelige oplysninger om det. Da Symantec ikke har undersøgt webstedet, anbefales det, at du ikke besøger det.

Webstedet er usikkert

Der vises et rødt kryds ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger et websted med denne status, vises et lignende statusikon i Norton-værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at det ikke er sikkert. Webstedet forsøger muligvis at installere skadelig software på computeren.

Forsigtig

Der vises et gult udråbstegn ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger et websted med denne status, vises et lignende statusikon i Norton-værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at det indeholder nogle trusler, der er klassificeret som Irritationsfaktorer. Disse irritationsfaktorer er ikke farlige, men de kan installere uønskede programmer på computeren uden din tilladelse.

Ud over at informere om, hvor sikkert et websted er, giver Norton Safe Web også oplysninger om, sikkerhed i forbindelse med handel på nettet:

Sikkert

Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at du kan handle sikkert her.

Ikke testet

Norton Safe Web har ikke tilstrækkelige oplysninger om webstedet til at vurdere, om det er et sikkert sted at handle.

Risikabelt

Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at det kan være risikabelt at handle der.

Symantec anbefaler, at du ikke besøger dette websted. Der sælges muligvis falske varer på webstedet.

Begrænset

Norton Safe Web har analyseret webstedet, men har kun enkelte oplysninger til at vurdere, om det er et sikkert sted at handle.

Der er ikke tilstrækkelige oplysninger til at vurdere, om det er et sikkert sted at handle.

Når du besøger en webside med en ikke-sikker status, blokeres det af Norton Safe Web. Hvis du alligevel ønsker at besøge websiden, skal du klikke på Fortsæt til webstedet alligevel, der vises på den blokerede side.

Om Norton-værktøjslinjen

Åbning af indstillingerne for Identity Safe fra Norton-værktøjslinjen

Internetsøgninger med Norton Safe Search

Om Antiphishing

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133105_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 30/07/2012