Søge på internettet med Norton Safe Search

Norton Safe Search kan kun bruges i Windows.

Med Norton Safe Search bliver dine internetsøgninger mere effektive. Ask.com bruges til at generere søgeresultaterne og angive Nortons vurdering for hvert søgeresultat.

Norton Safe Search har en indbygget funktion, der giver dig søgeforslag, efterhånden som du skriver i søgefeltet.

Derudover giver Norton Safe Search dig følgende funktioner:

Webstedsfilter

Når du foretager internetsøgninger med Norton Safe Search, analyseres sikkerhedsniveauet for webstederne, der vises på siden med søgeresultater.

Du kan filtrere usikre websteder fra i søgeresultaterne ved at vælge enten Scannet som sikkert eller Norton Secured. Hvis du ikke vil filtrere søgeresultaterne, skal du klikke på Ingen filtre. Søgeresultaterne filtreres ikke som udgangspunkt.

Slet søgehistorikken

Med Norton Safe Search kan du slette alle de data, der er knyttet til dine søgninger på Ask.com. Med Privacy Safeguard i Norton Safe Search slettes søgedata som f.eks. IP-adresse, brugeridentifikation og sessionsidentifikation fra Ask.com-serveren.

Funktionen Norton Safe Search er kun til rådighed i visse områder, herunder Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Nederlandene, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien. Funktionen Privacy Safeguard kan kun bruges i USA, Storbritannien og Canada.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Identity Safe-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Sådan foretages internetsøgninger med Norton Safe Search

1. Åbn browseren.

2. Indtast søgestrengen i feltet Norton Safe Search på Norton-værktøjslinjen

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på Safe Search.

• Vælg i det pop op-vindue der vises, et søgeforslag der svarer til din søgestreng.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133104_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015