Rapportering af en forkert evaluering af et websted

I sjældne tilfælde giver Anti-phishing muligvis en forkert evaluering af et websted. F.eks. kan det ske, at du besøger et websted, hvor du ofte har handlet, men Anti-phishing rapporterer, at stedet er bedragerisk. Omvendt kan det også ske, at du besøger et websted, som du selv har mistanke om bruges til phishing, men Anti-phishing rapporterer, at der ikke er fundet tegn på bedrageri. I begge tilfælde kan du rapportere webstedet til Symantec for en nærmere evaluering.

Det websted, som du vil rapportere til Symantec for en nærmere evaluering, skal være åbent i din webbrowser.

Sådan rapporteres en forkert evaluering af et mistænkeligt websted

1. Åbn din browser, og gå til det websted, som du synes er mistænkeligt.

2. Klik på Rapporter websiden i menuen Norton på Norton-værktøjslinjen.

3. Kontroller webstedets adresse i den dialogboks, der vises, og klik på Send.

4. Klik på Luk i bekræftelsesdialogboksen.

Sådan rapporteres en forkert evaluering af et sikkert websted

1. Åbn din browser, og gå til det websted, som du synes er sikkert.

2. Klik på Rapporter websiden i menuen Norton på Norton-værktøjslinjen.

3. Kontroller webstedets adresse i den dialogboks, der vises, og klik på Send.

4. Klik på Luk i bekræftelsesdialogboksen.

Om Antiphishing

Åbning af indstillingerne for Identity Safe fra Norton-værktøjslinjen

Om Norton-værktøjslinjen

Sådan åbner du menuen Boks åben/boks lukket

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133102_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 28/07/2012