Åbning af indstillingerne for Identity Safe fra Norton-værktøjslinjen

Når du installerer Norton Identity Safe, føjes Norton-værktøjslinjen til webbrowserne Internet Explorer, Firefox og Chrome. I menuen Boks åbenNorton-værktøjslinjen er der links til indstillingerne under Identity Safe.

Sådan åbnes Indstillinger for Identity Safe fra Norton-menuen

1. Start webbrowseren.

2. Vælg en af følgende muligheder i menuen Norton på Norton-værktøjslinjen :

Om Norton Identity Safe

Åbner vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan opdatere dit Norton Identity Safe-program via linket Søg efter opdateringer i vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan også se Symantecs licenspolitik i vinduet Om Norton Identity Safe.

Gennemgang af programmet

Giver dig en kort introduktion til Norton Identity Safe. Vælg Næste mulighed for at se de forskellige funktioner i Norton Identity Safe, hvilket vil give dig en bedre forståelse af programmet.

Rapporter websiden

Bruges til at give Symantec besked om evalueringen fra Anti-phishing.

Minimer værktøjslinjen

Bruges til at minimere Norton-værktøjslinjen.

Når du vælger denne mulighed, forsvinder ordene Identity Safe og Safe Web, og kun indikatorerne for Identity Safe og Safe Web bevares.

Feltet Norton Safe Search bliver desuden mindre.

Valgmuligheden Minimer værktøjslinjen vises kun i Internet Explorer.

Indstillinger

Åbner vinduet Indstillinger for websurfing.

Konfigurer netværksproxy

Her får du adgang til vinduet Indstillinger for netværksproxy.

Når du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du angive proxyserveroplysninger.

I vinduet med Netværksproxy-indstillinger kan du vælge automatiske konfigurationsindstillinger, proxyindstillinger samt indstillingerne for servergodkendelse. Indstillingerne for netværksproxy bruges til at etablere forbindelse til internettet, når du f.eks. aktiverer programmet eller har brug for support.

Hjælp

Giver adgang til hjælp-siden i Norton-menuen.

Om Norton-værktøjslinjen

Sådan skjules og vises Norton-værktøjslinjen

Sådan åbner du menuen Boks åben/boks lukket

Rapportering af en forkert evaluering af et websted

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133098_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 30/07/2012