Sådan åbner du menuen Boks åben/boks lukket

Menuen Identity Safe på Norton-værktøjslinjen giver dig mulighed for at se og administrere de login-oplysninger, identitetskort og noter, som du har gemt.

Du kan også få adgang til Identitetsbeskyttelse i vinduet Indstillinger via menuen Identity Safe.

Desuden kan du gøre følgende:

• Navigere til et websted som du har gemt loginoplysninger for.

• Indsende tilbagemeldinger om din oplevelse med Identity Safe.

• Eksportere dine Identity Safe-data.

• Importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du sikkerhedskopierede eller fra den flytbare profil.

Sådan åbner du menuen Boks åben/Boks lukket

1. Start webbrowseren.

2. Vælg et af følgende i menuen Boks åben/Boks lukketNorton-værktøjslinjen :

Luk boks

Logger dig af Identity Safe.

Du bør logge af Identity Safe for at beskytte dataene i Identity Safe, når du ikke sidder ved computeren.

Flet flytbar data (Drev:\)

Bruges til at flette Identity Safe-data fra din flytbare profil, som du har oprettet i de tidligere versioner af Nortons sikkerhedsprogrammer.

Denne funktion vises kun i menuen Identity Safe, hvis du har tilsluttet et eksternt drev med den flytbare profil.

Ignorer ikke denne side

Du kan vælge denne indstilling, hvis du automatisk vil udfylde loginoplysningerne på den viste webside.

Denne funktion vises kun i menuen Identity Safe, hvis du vælger indstillingen Ignorer denne side under menuen Identity Safe.

Startside for Identity Safe

Bruges til at åbne startsiden til Identity Safe og konfigurere indstillingerne for Identity Safe.

Indstillinger

Gør det muligt at få vist de forskellige indstillinger, der er tilgængelige i Identity Safe.

Du kan vælge mellem:

• Rediger loginoplysninger

Bruges til at åbne vinduet Rediger login-oplysninger.

• Rediger identitetskort

Bruges til at åbne vinduet Rediger identitetskort.

• Rediger noter

Bruges til at åbne vinduet Rediger noter.

• Indstillinger for websurfing

Åbner vinduet Indstillinger for websurfing.

• Adgangskode og sikkerhed

Her kan du åbne vinduet Adgangskode og sikkerhed.

• Eksportér

Her kan du åbne vinduet Eksportér Identity Safe-data.

• Importér

Åbner vinduet Importér Identity Safe-data.

Rapportér problem

Gør det muligt at åbne webstedet Norton Feedback.

Du kan sende os tilbagemeldinger på, hvad du synes om Identity Safe. Du kan også indsende de problemer, som du oplever med Identity Safe. Du kan vælge på listen over problemer, eller du kan beskrive dit problem.

Ignorer denne side

Du kan vælge denne indstilling, hvis du ikke ønsker automatisk at udfylde login-oplysningerne på denne webside.

Alle loginoplysninger

Gør det muligt at få vist listen over alle de loginoplysninger, som du har gemt i Identity Safe.

Om Norton-værktøjslinjen

Sådan skjules og vises Norton-værktøjslinjen

Åbning af indstillingerne for Identity Safe fra Norton-værktøjslinjen

Rapportering af en forkert evaluering af et websted

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133097_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 16/08/2012