Aktivering og deaktivering af Norton-værktøjslinjen eller Norton-værktøjslinjeknappen

Hvis du ikke vil bruge Norton-værktøjslinjen, kan du når som helst deaktivere den. Når du deaktiverer værktøjslinjen, kan du ikke se Norton-vurderingerne af de websteder, du besøger. Du ved derfor muligvis ikke, om webstedet, du besøger, er skadeligt eller ej. Du kan heller ikke bruge gemte loginoplysninger eller udfyldningsassistenten eller gemme nye loginoplysninger.

Norton-værktøjslinjen fungerer kun i Windows-operativsystemer.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Norton-værktøjslinjen i Internet Explorer og Firefox

1. Klik på Vis i menulinjen.

2. I undermenuen Værktøjslinjer skal du gøre et af følgende:

• Fjern markeringen af Norton-værktøjslinjen for at skjule værktøjslinjen.

• Markér Norton-værktøjslinjen for at få vist værktøjslinjen.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Norton-værktøjslinjen i Chrome

1. Klik på menuen Chrome angivet med tre linjer i øverste højre hjørne af browseren.

2. Klik på Værktøjer > Udvidelser i rullelisten.

3. Gør et af følgende under Udvidelser på den side, der vises:

• Fjern markeringen ud for Aktiveret for at deaktivere værktøjslinjen.

• Sæt en markering ud for Aktiveret for at aktivere værktøjslinjen.

Sådan vises eller skjules Norton-knappen i browseren Chrome

• Gør et af følgende:

• Hvis du vil skjule den, skal du højreklikke på Norton-værktøjslinjeknappen og klikke på Skjul knap.

• Du viser den ved at klikke på Chrome-menuen > Værktøjer > Udvidelser > Vis knap.

Sådan vises eller skjules Norton-knappen i browseren Safari

• Gør et af følgende:

• Du skjuler den ved at højreklikke på ikonet for Norton-knappen øverst til højre i webbrowseren og klikke på Skjul knap.

• Du viser den ved at klikke på Vis i Safari-menuen og fjerne markeringen ud for Skjul værktøjslinje.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133093_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015