Jeg ser en værktøjslinje i min browser, efter at jeg har installeret Norton Identity Safe

Når du installerer Norton Identity Safe, føjes Norton-værktøjslinjen også til de browsere, du bruger. Norton-værktøjslinjen understøttes i Internet Explorer, Firefox og Chrome. Den gør det lettere at surfe sikkert på internettet ved at blokere for skadelige websteder, inden du overhovedet besøger dem.

Norton-værktøjslinjen fungerer kun i Windows-operativsystemer.

Du har følgende valgmuligheder på Norton-værktøjslinjen :

Sikker søgning

Norton Safe Search bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Du kan finde flere oplysninger om at gøre Norton Safe Search til standardsøgemaskine i Ændring af standardsøgemaskinen.

Safe Web-indikatoren

Fortæller dig om et websted er sikkert eller ej. Du kan også klikke på linket Komplet rapport fra Safe Web for at få flere oplysninger om webstedet.

Norton Safe Web analyserer sikkerhedsniveauet på webstederne, inden du besøger dem. Derefter vises resultatet i pop op-vinduet Sikkerhed for websted.

BOKSEN ER ÅBEN/BOKSEN ER LUKKET

Bruges til at få adgang til boksen. Du kan se og administrere de loginoplysninger, adresser, betalinger og noter, du har gemt i boksen. Du kan også søge efter gemte loginoplysninger i din boks.

Nogle websteder har formularer, som skal udfyldes, eller som kræver loginoplysninger. Du kan bruge de Identity Safe-data, du har gemt i boksen, til at udfylde oplysningerne på sådanne websteder. Når du klikker på boksfunktionen, kan du se en liste over data, du har gemt. Du kan vælge, hvilke data du vil bruge på det websted, du besøger. Du kan også bruge Udfyldningsassistent til at udfylde formularer på visse websteder.

Desuden kan du redigere og slette poster via BOKSEN ER ÅBEN/BOKSEN ER LUKKET.

DEL VIA

Gør det muligt at dele webstedet med dine venner via sociale netværkstjenester og mailtjenester såsom Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Outlook og Gmail.

I Google Chrome kan Norton-værktøjslinjen tilføjes som en Chrome-udvidelse. På siden Udvidelser i Chrome kan du slå Norton-værktøjslinjen til og fra eller fjerne Norton-værktøjslinjen fra Chrome.

Hvis Norton-værktøjslinjen er aktiveret, kan du vælge følgende muligheder:

Tillad i inkognito-tilstand

Bruges til at surfe på nettet i skjult tilstand, det vil sige uden at der gemmes data om din brug af browseren i browser- eller download-historikken.

Tillad adgang til filers URL-adresser

Giver udvidelsen adgangstilladelse til alle data på din computer.

Hvis du har afinstalleret Norton-værktøjslinjen fra Chrome, skal du geninstallere Chrome for at bruge Norton-værktøjslinjen igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133092_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015