Om sikkerhedsindstillinger

Med funktionerne under Sikkerhed i Norton Password Manager kan du konfigurere boksens sikkerhedsniveau. Du kan også ændre adgangskoden til din boks.

Din boks indeholder følsomme oplysninger, som kan misbruges af identitetstyve, hvis de ikke håndteres korrekt. Med Sikkerhed føjes der et ekstra lag sikkerhed til boksen. Du kan konfigurere, hvordan du får adgang til din boks.

Du kan bruge indstillingerne for sikkerhed til at gøre følgende:

• Konfiguration af adgang til boksen

• Ændring af adgangskoden til din boks

I Windows får du adgang til indstillingerne for Sikkerhed ved at klikke på ikonet for indstillinger, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Password Manager. Klik derefter på fanen Sikkerhed.

Du har følgende valgmuligheder:

Adgang til boksen

Du kan konfigurere følgende sikkerhedsindstillinger for åbning af boksen. Du har følgende valgmuligheder:

• Bed om adgangskoden i starten af alle loginsessioner : Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Norton Password Manager, første gang du logger på.

Symantec anbefaler, at du bruger denne funktion, så dine identitetsdata er mere sikre.

• Bed om adgangskoden, før loginoplysninger eller en formular udfyldes : Du bliver bedt om at angive adgangskoden, inden der automatisk udfyldes et skema eller loginoplysninger.

• Luk boksen efter <tid> minutters inaktivitet : Logger dig automatisk af Password Manager, når du ikke har benyttet Password Manager i det angivne stykke tid. Du kan vælge mellem 15, 30 eller 45 minutter.

Denne indstilling er nyttig, hvis du hyppigt færdes i et område, hvor du mener, at der er kriminelle.

• Luk boksen ved dvale : Logger dig automatisk af Password Manager, når systemet er i dvaletilstand.

Adgangskode til boks

Du kan konfigurere adgangskoden til boksen. Du kan vælge:

• Skift adgangskode til boksen : Gør det muligt at ændre adgangskoden til Password Manager-boksen og vælge et nyt adgangskodetip.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018