Om Indstillinger for sikkerhed

Funktionen Sikkerhed i Norton Identity Safe gør det muligt at konfigurere boksens sikkerhedsniveau. Du kan også ændre adgangskoden til din boks.

Din boks indeholder fortrolige oplysninger, som kan misbruges af identitetstyve, hvis ikke de håndteres korrekt. Sikkerhed gør din boks endnu mere sikker. Du kan konfigurere, hvordan du får adgang til din boks.

Du kan bruge indstillingerne for sikkerhed til at gøre følgende:

• Konfigurere adgang til boksen

• Rediger adgangskoden til din boks

I Windows får du adgang til indstillingerne for Sikkerhed ved at klikke klikke på ikonet indstillinger, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Identity Safe og dernæst klikke på fanen Sikkerhed.

På en Mac får du adgang til indstillingerne for Sikkerhed ved at klikke på Norton Identity Safe på menulinjen, klikke på Præferencer og så klikke på fanen Sikkerhed.

Du har følgende valgmuligheder:

Adgang til boksen

Du kan konfigurere følgende sikkerhedsindstillinger til at åbne din boks: Du har følgende valgmuligheder:

• Bed om adgangskoden i starten af alle loginsessioner : Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Norton Identity Safe, første gang du logger på.

Symantec anbefaler, at du bruger denne funktion, så dine identitetsdata er mere sikre.

• Bed om adgangskoden, før loginoplysninger eller en formular udfyldes : Du bliver bedt om at angive adgangskoden, inden der automatisk udfyldes et skema eller loginoplysninger.

• Luk boksen efter time minutters inaktivitet : Logger dig automatisk af Identity Safe, når du ikke benytter Identity Safe i den angivne periode. Du kan vælge mellem 15, 30 eller 45 minutter.

Denne indstilling er nyttig, hvis du hyppigt færdes i et område, hvor du mener, at der er kriminelle.

• Luk boksen ved slumring : Logger dig automatisk af Identity Safe, når systemet er i afbrudt tilstand.

Adgangskode til boks

Du kan konfigurere adgangskoden til boksen. Du kan vælge:

• Skift adgangskoden til boksen : Gør det muligt at ændre adgangskoden til Identity Safe-boksen og vælge en ny huskeregel til adgangskoden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133088_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015