Import af dine Identity Safe-data

Funktionen Importér/Eksportér kan kun benyttes i Windows.

Du kan importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har lavet en backup af. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den flytbare profil, der blev gemt i en ældre version af et af Nortons sikkerhedsprogrammer.

Du kan flette eller erstatte de importerede data med de eksisterende Identity Safe-data, som du har gemt.

Når du importerer, må filstørrelsen ikke overstige 15 MB for CSV-filer og 35 MB for NPM-filer.

Sådan importerer du data

1. Klik på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Identity Safe.

3. Vælg Indstillinger, klik på fanen Import/eksport, og klik på Import i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

4. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Importér fra boks :

• Flet importerede data med eksisterende data

Denne funktion fletter dine importerede data med eksisterende data.

• Erstat eksisterende data med importerede data

Denne funktion erstatter nuværende data med importerede data.

5. Søg efter og vælg dine sikkerhedskopierede data, og klik på Åbn. Indtast adgangskoden til den sikkerhedskopierede fil, hvis du bliver bedt om det.

6. Klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133087_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015