Ændring af adgangskoden til Identity Safe

Du bør ændre din adgangskode til Identity Safe med jævne mellemrum for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger i Identity Safe. Du kan ændre adgangskoden ved at bruge funktionen Adgangskode og sikkerhed i vinduet Indstillinger.

Hvis du vil ændre Identity Safe-adgangskoden for din onlineboks, skal adgangskoden have følgende egenskaber:

• Mindst otte tegn

• Mindst ét stort bogstav

• Mindst to tal (0 til 9)

• Mindst ét symbol (f.eks. * > & $ %)

• Adgangskoden må ikke svare til dit brugernavn eller din adgangskode til Norton Account.

Her kan du indstille din huskeregel til adgangskoden, hvis du ikke gjorde det, da du konfigurerede Identity Safe.

Sådan ændres adgangskoden til Identity Safe

1. Åbn din browser, og vælg menuen Boks åben/boks lukketNorton-værktøjslinjen.

Menuen Boks lukket vises, hvis du er logget af din onlineboks. Du skal genindtaste login-oplysningerne til din onlineboks for at få adgang til dine data.

2. I menuen Boks åben skal du vælge Indstillinger og derefter klikke på Adgangskode og sikkerhed.

3. Klik på Skift adgangskode under Adgangskode til Identity Safe i vinduet Adgangskode og sikkerhed.

4. I vinduet Skift adgangskode til Identity Safe skal du skrive den nuværende adgangskode og den nye adgangskode og bekræfte den nye adgangskode.

5. Klik på OK.

6. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Om Adgangskode og sikkerhed

Om Norton Identity Safe

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133086_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 30/07/2012