Eksport af Identity Safe-data

Funktionen Importér/Eksportér kan kun benyttes i Windows.

Du kan eksportere dine Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Identity Safe-data til en ny computer. Du kan aktivere den automatiske backupfunktion til automatisk at lave backup af din boks. De backupper, der oprettes automatisk, gemmes lokalt på din enhed under Brugere\<Brugernavn>\Dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<navnet på Norton-kontoen>.

Du aktiverer automatisk backup ved at klikke på indstillingsikonet, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Identity Safe > klikke på fanen Importér/Eksportér og markere Aktivér automatisk backup.

Sådan eksporteres dine Identity Safe-data

1. Klik på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Identity Safe.

3. Klik på Indstillinger og derefter på fanen Import/eksport i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

Du kan vælge en af følgende:

• Identity Safe-backupformat - DAT-fil

Du kan få mere sikkerhed ved at beskytte din .DAT-fil med en adgangskode.

• Ren tekst - CSV-fil (kun til login og noter)

4. klik på Eksportér.

5. Indtast eller find efter den placering, som dataene skal gemmes på, i feltet Filnavn. Indtast det navn, der skal tilknyttes filer med filtypenavnet .DAT.

6. Klik på Gem.

7. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133085_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015