Eksport af Norton Password Manager-data

Funktionen Importér/Eksportér kan kun benyttes i Windows.

Du kan eksportere dine Norton Password Manager-data af sikkerhedshensyn, til gendannelse af data eller for at overføre dem til en ny computer. Du kan aktivere den automatiske backupfunktion, så din boks sikkerhedskopieres automatisk. De backupfiler, der oprettes automatisk, gemmes lokalt på din enhed under Brugere\<Brugernavn>\Dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.

Du aktiverer automatisk backup ved at klikke på ikonet for indstillinger, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Password Manager. Klik derefter på fanen Importér/Eksportér, og markér Aktivér automatisk backup.

Sådan eksporterer du Norton Password Manager-data

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Norton Password Manager.

3. Klik på Indstillinger og derefter på fanen Import/eksport i hovedvinduet i Norton Password Manager.

Du kan vælge en af følgende muligheder:

• Password Manager-backupformat - DAT-fil

Du kan få mere sikkerhed ved at beskytte din .DAT-fil med en adgangskode.

• Ren tekst - CSV-fil (kun til login og noter)

4. Klik på Eksportér.

5. Indtast eller find efter den placering, som dataene skal gemmes på, i feltet Filnavn. Indtast det navn, der skal tilknyttes filer med filtypenavnet .DAT.

6. Klik på Gem.

7. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133085_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018