Redigering eller sletning af en note

Alle de noter, du har gemt, vises i vinduet Noter. Du kan redigere detaljerne omkring de noter, du har gemt. Du kan også slette en note, hvis den ikke længere behøves.

Sådan redigerer eller sletter du noter i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Klik på fanen Noter i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

3. Klik på den note, du vil redigere eller slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter til at finde en note hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter noter i feltet Søg i din boks.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil redigere en note, skal du i vinduet, der vises, klikke på Rediger, foretage de nødvendige ændringer og dernæst klikke på Gem.

• Hvis du vil slette en note, skal du i vinduet, der vises, klikke på Slet og dernæst klikke på Ja i advarslen.

5. Klik på Gem.

Sådan redigerer eller sletter du noter i Android eller iOS

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. På skærmbilledet Min boks skal du trykke på Noter.

3. Tryk på den note, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter noter i søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere en note ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du sletter en note ved at trykke på Slet denne note i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015