Redigering eller sletning af en note

Alle de noter, du har gemt, vises i vinduet Noter. Du kan redigere detaljerne omkring de noter, du har gemt. Du kan også slette en note, hvis den ikke længere behøves.

Sådan redigerer eller sletter du noter i Windows

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades af nye brugere. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på fanen Noter i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på den note, du vil redigere eller slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter til at finde en note hurtigere. Du kan også lave en direkte søgning efter noter i feltet Søg i din boks.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil redigere en note, skal du i vinduet, der vises, klikke på Rediger, foretage de nødvendige ændringer og dernæst klikke på Gem.

• Hvis du vil slette en note, skal du i vinduet, der vises, klikke på Slet og dernæst klikke på Ja i advarslen.

5. Klik på Gem.

Sådan redigerer eller sletter du noter i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-app'en.

2. Tryk på Noter på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på den note, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter noter i søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere en note ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du sletter en note ved at trykke på Slet denne note i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af indstillingerne bliver du muligvis bedt om en adgangskode til boksen, før du kan gennemføre sletningen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133078_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018