Om indstillinger for Import/eksport

Du kan eksportere dine Norton Password Manager-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Norton Password Manager-data til en ny computer. De sikkerhedskopierede filer gemmes som .DAT- eller .CSV-filer.

Funktionen Import/Eksport kan kun benyttes i Windows.

Din adgangskode til boksen kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Når du aktiverer automatisk sikkerhedskopiering, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed. Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Brugere\<Brugernavn>\Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.

Du kan beskytte de filer, som du har sikkerhedskopieret med en adgangskode. Symantec anbefaler, at du bruger en adgangskode, så dine Norton Password Manager-data er mere sikre. Backupadgangskoden behøver ikke at være den samme som din Password Manager-adgangskode. Hvis du har aktiveret den automatiske backupfunktion, bliver backupfilerne automatisk beskyttet vha. adgangskoden til din boks. Du skal angive adgangskoden, når du importerer de Norton Password Manager-data, som du har taget backup af.

Du kan importere dine Norton Password Manager-data fra den fil, som du tidligere har taget backup af.

Du kan også slette dataene, når importen er fuldført.

Du kan gøre følgende i vinduet Importér/Eksportér :

Importér

Du kan importere data fra den fil, der er lavet backup af.

Når du importerer Norton Password Manager-dataene, har du følgende muligheder:

• Flet importerede data med eksisterende data.

• Erstat eksisterende data med importerede data.

Eksportér

Gør det muligt at lave backup af Norton Password Manager-data i .DAT- eller .CSV-format. Der er følgende valgmuligheder:

• Password Manager-backupformat - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun loginoplysninger og noter)

Det anbefales, at du periodisk tager backup af dine Norton Password Manager-data. Når du eksporterer dine data, kan du indtaste en adgangskode, så dine Norton Password Manager-data ikke misbruges.

Automatisk sikkerhedskopiering

Din boks sikkerhedskopieres automatisk og gemmes lokalt på din enhed. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du markere Aktivér automatisk backup.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133077_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018