Om indstillinger for Import/eksport

Du kan eksportere dine Norton Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Norton Identity Safe-data til en ny computer. De sikkerhedskopierede filer gemmes som .DAT- eller .CSV-filer.

Funktionen Import/Eksport kan kun benyttes i Windows.

Adgangskoden til din boks kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du regelmæssigt tager backup af dine boksdata. Når du aktiverer den automatiske backupfunktion, laves der automatisk backup af din boks, som gemmes lokalt på din enhed. Du kan finde dine backupper af boksen under Brugere\<Brugernavn>\Dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<navnet på Norton-kontoen>.

Du kan beskytte de filer, som du har sikkerhedskopieret med en adgangskode. Symantec anbefaler, at du bruger en adgangskode, så dine Norton Identity Safe-data er mere sikre. Adgangskoden til dine backupfiler behøver ikke at være den samme som din Identity Safe-adgangskode. Hvis du har aktiveret den automatiske backupfunktion, vil filerne i backuppen automatisk være beskyttet vha. adgangskoden til din boks. Du skal angive adgangskoden, når du importerer de Norton Identity Safe-data, som du har taget backup af.

Du kan importere dine Norton Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har taget backup af.

Du kan også slette dataene, når importen er fuldført.

Du kan gøre følgende i vinduet Importér/Eksportér :

Importér

Du kan importere data fra den fil, der er lavet backup af.

Når du importerer Norton Identity Safe-dataene, har du følgende muligheder:

• Flet importerede data med eksisterende data.

• Erstat eksisterende data med importerede data.

Eksportér

Gør det muligt at lave backup af Norton Identity Safe-data i .DAT- eller .CSV-format. Du kan vælge en af følgende:

• Identity Safe Backup Format - DAT Fil.

• Ren tekst - CSV-fil (kun loginoplysninger og noter)

Det anbefales, at du periodisk tager backup af dine Norton Identity Safe-data. Når du eksporterer dine data, kan du indtaste en adgangskode, så dine Norton Identity Safe-data ikke misbruges.

Automatisk sikkerhedskopiering

Der laves automatisk backup af din boks, som gemmes lokalt på din enhed. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du markere Aktivér automatisk backup.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133077_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015