Tilføjelse af tegnebog

Du kan oprette en tegnebog for at udfylde dine bank- eller kortoplysninger automatisk, når du foretager økonomiske transaktioner online. I tegnebogen kan du tilføje oplysninger om dit kort, din bankkonto eller andre betalingsmetoder. Under økonomiske onlinetransaktioner udfylder Password Manager automatisk felterne med de relevante oplysninger på grundlag af den valgte betalingsmetode. Hvis du f.eks. vælger betaling med kreditkort, udfylder Password Manager automatisk alle de nødvendige kreditkortoplysninger.

Hvis du har mere end ét kreditkort, kan du oprette flere betalinger med forskellige oplysninger. Når du besøger et websted, hvor du skal fuldføre en betaling, kan du frit vælge mellem de betalinger, du har oprettet.

Du kan også oprette navnløse betalinger til anvendelse på ukendte websteder, hvor du måske ikke føler dig tryg ved at udlevere dine personlige oplysninger. Navnløse betalinger indeholder ingen oplysninger om økonomiske data, så du kan ganske trygt bruge dem på ukendte websteder.

Du kan ikke oprette en navnløs betaling i Windows.

Sådan tilføjer du en tegnebog i Windows

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på fanen Tegnebog i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på rullelisten øverst i vinduet, og vælg Ny betaling.

4. I vinduet OPRET BETALING skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

Du kan vælge betalingsmetoden Kreditkort eller Bankkonto. Felterne i vinduet OPRET BETALING ændres alt efter, hvilken betalingsmetode du vælger.

I feltet Faktureringsadresse vises de adresser, du allerede har gemt. Du kan vælge en af dem til den betaling, du opretter.

5. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du en tegnebog i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Tegnebog på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plustegnet øverst på skærmbilledet.

4. Vælg det betalingssystem, der skal angives oplysninger for, på skærmbilledet Tilføj et nyt tegnebogselement.

5. I afsnittet Opret ny betaling skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

6. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje en tegnebog til dine Foretrukne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018