Tilføjelse af tegnebog

Denne indstilling kan ikke benyttes på Android-enheder.

Du kan oprette en tegnebog for at udfylde dine bank- eller kortoplysninger automatisk, når du foretager økonomiske transaktioner online. I tegnebogen kan du tilføje oplysninger om dit kort, din bankkonto eller andre betalingsmetoder. Under økonomiske onlinetransaktioner udfylder Identity Safe automatisk oplysningerne i de respektive felter ud fra den betalingsmetode, du vælger. Hvis du f.eks. vælge betaling med kreditkort, udfylder Identity Safe automatisk alle de nødvendige kreditkortoplysninger.

Hvis du har mere end ét kreditkort, kan du oprette flere betalinger med forskellige oplysninger. Når du besøger et websted, hvor du skal fuldføre en betaling, kan du frit vælge mellem de betalinger, du har oprettet.

Du kan også oprette navnløse betalinger til anvendelse på ukendte websteder, hvor du måske ikke føler dig tryg ved at udlevere dine personlige oplysninger. Navnløse betalinger indeholder ingen oplysninger om økonomiske data, så du kan ganske trygt bruge dem på ukendte websteder.

Du kan ikke oprette en navnløs betaling i Windows.

Sådan tilføjer du en tegnebog i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Klik på fanen Tegnebog i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

3. Klik på rullelisten øverst i vinduet, og vælg Ny betaling.

4. I vinduet OPRET BETALING skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

Du kan vælge betalingsmetoden Kreditkort eller Bankkonto. Felterne i vinduet OPRET BETALING ændres alt efter, hvilken betalingsmetode du vælger.

I feltet Faktureringsadresse vises de adresser, du allerede har gemt. Du kan vælge en af dem til den betaling, du opretter.

5. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du en tegnebog i iOS

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. På skærmbilledet Min boks skal du trykke på Tegnebog.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret ny betaling skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje en tegnebog til dine Foretrukne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133076_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015