Opdatering af adgangskoden til et sæt login-oplysninger

Det er en god vane jævnligt at ændre adgangskoden for et login. Du kan holde dine login-oplysninger i Identity Safe opdateret, hver gang du skifter adgangskode til en webside. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den webside, der er tilknyttet det pågældende logon.

Du kan også opdatere dine nye login-oplysninger i Identity Safe, når du er på en webside. Identity Safe spørger dig, om du vil opdatere dine login-oplysninger.

Sådan opdateres adgangskoden for et login

1. Åbn den webside, du vil ændre adgangskoden for.

2. Ryd den automatisk udfyldte adgangskode.

3. Indtast den nye adgangskode, og klik på den knap eller det link, der logger dig på.

Norton Identity Safe gemmer automatisk dine login-oplysninger.

Sådan opdateres adgangskoden for et logon ved hjælp af Norton Identity Safe

1. Åbn din browser, og vælg menuen Boks åben/boks lukketNorton-værktøjslinjen.

Menuen Boks lukket vises, hvis du er logget af din onlineboks. Du skal genindtaste login-oplysningerne til din onlineboks for at få adgang til dine data.

2. I menuen Boks åben skal du vælge Indstillinger og derefter klikke på Rediger login-oplysninger.

Du kan også redigere dine login-oplysninger på Norton Identity Safe-hovedsiden under sektionen Login-oplysninger ved at klikke på rediger under hvert sæt af de login-oplysninger, som du ønsker at ændre.

3. Klik på linket Vis ved siden af feltet Adgangskode under sektionen Detaljer i vinduet Rediger login-oplysninger.

Vinduet Valider adgangskode til Identity Safe vises. Dette vindue vises kun, hvis du har ændret sikkerhedsniveauet for adgangskoden til Identity Safe til Bed om adgangskoden, før loginoplysningerne eller en formular udfyldes i vinduet Adgangskode og sikkerhed.

4. Gør følgende i vinduet Valider adgangskode til Identity Safe :

• Indtast adgangskoden til Identity Safe i feltet Indtast adgangskode.

• Klik på Godkend.

5. Skriv den nye adgangskode i feltet Adgangskode i vinduet Rediger login-oplysninger.

6. Klik på Luk.

7. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Om Norton Identity Safe-loginoplysninger

Håndtering af dine login-oplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Ændring af brugernavn og adgangskode

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133075_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 30/07/2012