Ændring af brugernavn og adgangskode

Med Norton Identity Safe kan du ændre brugernavn og adgangskode for de login-oplysninger, som du har gemt. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den pågældende webside.

Sådan ændres brugernavnet

1. Åbn din browser, og vælg menuen Boks åben/boks lukketNorton-værktøjslinjen.

Menuen Boks lukket vises, hvis du er logget af din onlineboks. Du skal genindtaste login-oplysningerne til din onlineboks for at få adgang til dine data.

2. I menuen Boks åben skal du vælge Indstillinger og derefter klikke på Rediger login-oplysninger.

Du kan også redigere dine login-oplysninger på Norton Identity Safe-hovedsiden under sektionen Login-oplysninger ved at klikke på rediger oven over det login, som du ønsker at redigere.

3. Under Login-oplysninger i vinduet Rediger login-oplysninger skal du vælge navnet på det websted, hvorpå du vil ændre brugernavnet.

4. Klik på Rediger ved siden af feltet Brugernavn under sektionen Detaljer.

5. Indtast det nye brugernavn i feltet Angiv et nyt brugernavn i dialogboksen Brugernavn.

6. Klik på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Rediger login-oplysninger.

Sådan ændres adgangskoden

1. Åbn din browser, og vælg menuen Boks åben/boks lukketNorton-værktøjslinjen.

Menuen Boks lukket vises, hvis du er logget af din onlineboks. Du skal genindtaste login-oplysningerne til din onlineboks for at få adgang til dine data.

2. I menuen Boks åben skal du vælge Indstillinger og derefter klikke på Rediger login-oplysninger.

3. Under Login-oplysninger i vinduet Rediger login-oplysninger skal du vælge navnet på det websted, hvorpå du vil ændre adgangskoden.

4. Klik på Vis ved siden af feltet Adgangskode under Detaljer.

Vinduet Valider adgangskode til Identity Safe vises. Dette vindue vises kun, hvis du har ændret sikkerhedsniveauet for adgangskoden til Identity Safe til Bed om adgangskoden, før loginoplysningerne eller en formular udfyldes i vinduet Adgangskode og sikkerhed.

5. Gør følgende i vinduet Valider adgangskode til Identity Safe :

• Indtast adgangskoden til Identity Safe i feltet Indtast adgangskode.

• Klik på Godkend.

6. Skriv den nye adgangskode i feltet Adgangskode i vinduet Rediger login-oplysninger.

7. Klik på Luk.

8. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen for at gemme.

Om Norton Identity Safe-loginoplysninger

Håndtering af dine login-oplysninger

Sådan gemmes login-oplysninger

Opdatering af adgangskoden til et sæt login-oplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133074_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 30/07/2012