Sådan gemmes login-oplysninger

Med Identity Safe kan du både gemme loginoplysninger manuelt og automatisk. Med loginoplysningerne får du en sikker og nem måde at udfylde felterne til login på de websteder, du besøger. Du kan bruge funktionen Automatisk udfyldning til automatisk at lade Identity Safe udfylde loginoplysningerne, næste gang du besøger webstedet. Hvis du har gemt flere sæt loginoplysninger til det samme websted, kan du i Identity Safe vælge et bestemt sæt loginoplysninger til webstedet. I sådanne tilfælde bruges de loginoplysninger, du sidst har gemt, til den automatiske udfyldning. Hvis du vil logge på med et andet sæt loginoplysninger, skal du vælge de loginoplysninger, du vil bruge, på oplysningspanelet.

Du skal være logget på Identity Safe for at kunne gemme loginoplysninger, som du bruger på et websted. Hvis feltet til adgangskoden eller brugernavnet er tomt, bliver du ikke bedt om at gemme loginoplysningerne.

Som standard gemmes dine loginoplysninger automatisk. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• I Windows skal du i hovedvinduet i Norton Identity Safe klikke på Indstillinger > fanen Websurfing > konfigurere indstillingen Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder. Du kan vælge Altid, Nej eller Spørg. Altid er valgt som standard.

• På Android skal du i app'en Norton Identity Safe trykke på app-knappen > Indstillinger > Boks > Loginoplysninger og adgangskoder > markere eller fjerne markeringen af Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder.

• På iOS skal du i app'en Norton Identity Safe trykke på app-knappen > Indstillinger > Boks > flytte knappen Gem loginoplysninger automatisk hen mod Til eller Fra.

Med Identity Safe har du adgang til alle de loginfunktioner, du har gemt for et websted, selvom programmet udløber.

Sådan gemmes loginoplysninger

1. Gå til det websted, som du vil gemme dine loginoplysninger for.

2. Indtast dine loginoplysninger, og klik derefter på den knap eller det link, der logger dig på.

Identity Safe gemmer automatisk dine login-oplysninger, første gang du indtaster dem.

Sådan gemmer du yderligere loginoplysninger for et websted

1. Gå til webstedet, som du vil gemme endnu en loginoplysning for.

Dine loginoplysninger vises automatisk på webstedet.

2. Ryd de loginoplysninger, der vises på webstedet.

3. Indtast de nye loginoplysninger, og klik derefter på den valgmulighed eller det link, der logger dig på.

4. Når beskeden Vil du erstatte dine gemte loginoplysninger til dette websted? vises, skal du klikke på Gem ny.

Denne besked vises kun for det første sæt ekstra loginoplysninger, du gemmer for det samme websted.

5. I beskeden Giv de nye loginoplysninger et navn skal du klikke på Gem. Som standard gives loginoplysningerne et navn af Norton Identity Safe. Hvis du vil give dem et nyt navn, skal du slette det tildelte navn og skrive et nyt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2015