Sådan gemmes loginoplysninger

Med Norton Password Manager kan loginoplysninger gemmes både manuelt og automatisk. Med gemte loginoplysninger får du en sikker og nem måde at udfylde felterne til login på de websteder, du går ind på. Med funktionen Automatisk udfyldning kan Password Manager angive loginoplysningerne automatisk, næste gang du går ind på webstedet. Hvis du har gemt flere sæt loginoplysninger til det samme websted, kan du vælge et bestemt sæt loginoplysninger til webstedet i Password Manager. I sådanne tilfælde bruges de loginoplysninger, du sidst har gemt, til den automatiske udfyldning. Hvis du vil logge på med et andet sæt loginoplysninger, skal du vælge de loginoplysninger, du vil bruge, på oplysningspanelet.

Du skal være logget på Password Manager for at kunne gemme de loginoplysninger, du bruger på et websted. Hvis feltet til adgangskoden eller brugernavnet er tomt, beder Password Manager dig ikke om at gemme loginoplysningerne.

Som standard gemmes dine loginoplysninger automatisk. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• I Windows skal du i hovedvinduet i Norton Password Manager klikke på Indstillinger > fanen Websurfing > konfigurere indstillingen Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder. Du kan vælge Altid, Nej eller Spørg. Altid er valgt som standard.

• På Android skal du i app'en Norton Password Manager trykke på app-knappen > Indstillinger > Boks > Loginoplysninger og adgangskoder > markere eller fjerne markeringen af Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder.

• På iOS skal du i app'en Norton Password Manager trykke på app-knappen > Indstillinger > Boks > flytte knappen Gem loginoplysninger automatisk hen mod Til eller Fra.

Med Norton Password Manager har du adgang til alle de loginfunktioner, du har gemt for et websted, selvom programmet udløber.

Sådan gemmes loginoplysninger

1. Gå til det websted, som du vil gemme dine loginoplysninger for.

2. Indtast dine loginoplysninger, og klik derefter på den knap eller det link, der logger dig på.

Norton Password Manager gemmer automatisk dine loginoplysninger, første gang du angiver dem.

Sådan gemmer du yderligere loginoplysninger for et websted

1. Gå til webstedet, som du vil gemme endnu en loginoplysning for.

Dine loginoplysninger vises automatisk på webstedet.

2. Ryd de loginoplysninger, der vises på webstedet.

3. Indtast de nye loginoplysninger, og klik derefter på den valgmulighed eller det link, der logger dig på.

4. Når beskeden Vil du erstatte dine gemte loginoplysninger til dette websted? vises, skal du klikke på Gem ny.

Denne besked vises kun for det første sæt ekstra loginoplysninger, du gemmer for det samme websted.

5. I beskeden Giv de nye loginoplysninger et navn skal du klikke på Gem. Som standard gives loginoplysningerne et navn af Norton Password Manager. Hvis du vil give dem et nyt navn, skal du slette det tildelte navn og skrive et nyt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133073_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018