Redigering eller sletning af loginoplysninger

Alle de loginoplysninger, du har gemt, vises under fanen Loginoplysninger. Du kan redigere de loginoplysninger, du har gemt. Det er også muligt at slette et sæt loginoplysninger, hvis du ikke længere har brug for det.

Sådan redigerer eller sletter du loginoplysninger i Windows

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på fanen Logins i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på det sæt loginoplysninger, du vil redigere eller slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter til at finde et sæt loginoplysninger hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter loginoplysninger i feltet Søg i din boks.

4. Udfør en af følgende handlinger:

• Hvis du vil redigere et sæt loginoplysninger, skal du i vinduet, der vises, klikke på Rediger, foretage de nødvendige ændringer og dernæst klikke på Gem.

• Hvis du vil slette et sæt loginoplysninger, skal du i vinduet, der vises, klikke på Slet og dernæst klikke på Ja i advarslen.

Sådan redigerer eller sletter du loginoplysninger i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-app'en

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på det sæt loginoplysninger, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter et sæt loginoplysninger med søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere et sæt loginoplysninger ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du sletter et sæt loginoplysninger ved at trykke på Slet disse loginoplysninger i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af indstillingerne bliver du muligvis bedt om en adgangskode til boksen, før du kan gennemføre sletningen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v71133070_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018