Er denne mail, jeg har modtaget fra Norton, ægte?

Vi bruger denne mail til at oplyse dig om Nortons nyeste tilbud, meddelelser og programopdateringer. Dokumentet beskriver de forskellige mails, vi sender, så du kan bekræfte, hvorvidt mailen, du har modtaget, er fra Norton.

Det er kun til vejledning, og oplysninger om disse mails fra Norton kan ændres når som helst. Det er muligt, at en mail, der blev sendt fra Norton eller andre Symantec-leverandører, ikke stemmer overens med dokumentet. Det er også muligt, at en mail passer med beskrivelsen, selvom den ikke er fra Norton.

Norton-datterselskaber sender muligvis også mails om tilbud på Norton-programmer. De kan indeholde ophavsretsbeskyttede Norton-billeder, men Norton-kundeoplysninger bruges ikke til at sende disse mails, og de sendes ikke af Norton. Du bør aldrig sende personlige eller fortrolige oplysninger til en afsender eller en webside, som du ikke kender eller ikke har tillid til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v71088498_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 12/08/2016