Eksport af Identity Safe-data

Du kan eksportere dine Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, ved gendannelse af data eller for at overføre dine Identity Safe-data til en anden computer.

Du skal bekræfte adgangskoden til din boks for at eksportere dine Identity Safe-data.

Du kan bruge følgende funktioner til at eksportere dine Identity Safe-data:

Filformat

Gør det muligt at vælge backup-filformatet.

Du kan vælge mellem:

• Format for Identity Safe-backup

Gør det muligt at lave en backup af dine Identity Safe-data i filformatet DAT.

• Ren tekst - CSV-fil (kun til login og noter)

Bruges til at lave en backup af dine Identity Safe-data i filformatet .CSV. Du kan ikke eksportere kortoplysningerne i din boks med dette format.

Symantec anbefaler, at du laver en backup af dine Identity Safe-data i backup-formatet til Identity Safe for at opnå ekstra beskyttelse.

Eksportér mine data til

Gør det muligt at sikkerhedskopiere alle dine Identity Safe-data til den placering, som du angiver.

Du kan angive placeringen eller finde placeringen og indtaste filnavnet med DAT- eller CSV-filtypenavne.

Adgangskode(valgfrit)

Bruges til at angive en adgangskode til backupfilen.

Du skal angive denne adgangskode, hvis du vil gendanne de data, du lavede en backup af. Symantec anbefaler, at du angiver en adgangskode for at forhindre misbrug af dine data. Du kan angive en anden adgangskode end adgangskoden til Identity Safe.

Hvis du eksporterer dine Identity Safe-data i et CSV-format, er felterne til Adgangskode deaktiveret.

Bekræft

Bruges til at bekræfte den adgangskode, som du angav.

Hvis du eksporterer dine Identity Safe-data i et CSV-format, er felterne til Adgangskode deaktiveret.

Om indstillinger for Import/eksport

Eksport af Identity Safe-data

Import af dine Identity Safe-data

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70635090_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013