Webstedet er usikkert

Symantec har analyseret dette websted og har konstateret, at webstedet ikke er sikkert. Webstedet forsøger muligvis at installere skadelig software på computeren.

Det websted, som du forsøger at besøge, indeholder muligvis computertrusler, identitetstrusler og irritationsfaktorer. Virus, trojanske heste og orme er eksempler på trusler mod computeren og din identitet. Som eksempler på irritationsfaktorer kan nævnes pop op-vinduer, hackerværktøjer, vitsprogrammer, trackware, vildledende programmer og uønskede programmer. Disse elementer kan bruges til at angribe computeren og f.eks. installere skadelig kode uden din tilladelse. Du kan se antallet af computertrusler, identitetstrusler og irritationsfaktorer i pop op-vinduet Sikkerhed for websted.

Symantec anbefaler, at du ikke besøger dette websted. Du kan læse mere om dette websted ved at klikke på Fuld rapport.

Du kan også klikke på linket for at sende feedback om webstedet og læse brugeranmeldelser fra andre Norton-brugere.

Om beskyttelse på nettet

Om Norton Identity Safe

Søge på internettet med Norton Safe Search

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70601667_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013