Mistænkeligt websted

Dette websted er blevet scannet for en eller flere egenskaber, der kendetegner bedrageriske websteder eller phishing-websteder. Du skal kun besøge siden, hvis du er helt sikker på ægtheden af webstedet.

Hvis Anti-phishing er aktiveret, sendes sidens fulde adresse (vises på browserens adresselinje) til evaluering hos Symantec. Hvis Anti-phishing er deaktiveret, sendes adressen, når dens søgestreng er blevet fjernet.

Du kan benytte valgmuligheden Fuld rapport for at få flere oplysninger om dette websted. Du kan også klikke på dette link, hvis du vil sende feedback om dette websted og læse anmeldelser fra andre Norton-brugere.

Om beskyttelse på nettet

Søge på internettet med Norton Safe Search

Om Norton Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70601619_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013