Import af Identity Safe-data

Du kan importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har lavet en backup af. Du kan også importere Identity Safe-dataene fra den flytbare profil.

Når du importerer, må filstørrelsen ikke overstige 15 MB for CSV-filer og 35 MB for NPM-filer.

Når du importerer Identity Safe-dataene, har du følgende muligheder:

• Flet de importerede data sammen med din cloudboks.

• Erstat de eksisterende Identity Safe-data som du har gemt i boksen med de importerede data.

Du kan bruge følgende funktioner til at importere dine Identity Safe-data:

Importér mine data fra

Gør det muligt at browse og finde den fil, som du vil importere dine Identity Safe-data fra.

Når du tilslutter et eksternt drev med flytbar profil, kan du finde følgende funktioner:

• Flytbar profil (Drev: Drev:\)

Vælg denne indstilling, hvis du vil importere Identity Safe-data fra din flytbare profil til din cloudboks.

• Backup-fil

Vælg denne funktion, hvis du vil importere Identity Safe-dataene fra den fil, som du tidligere har lavet en backup af.

Adgangskode

Gør det muligt at angive en adgangskode.

Du skal indtaste den samme adgangskode, som du angav, da du lavede en backup af dine data. Hvis du forsøger at importere dataene fra din flytbare profil, skal du angive adgangskoden til din flytbare profil.

Ved import af data:

Du har følgende muligheder for import.

Du kan vælge mellem:

• Flet med eksisterende data

Gør det muligt at flette de importerede Identity Safe-data med cloudboksen. Når du fletter dataene, føjes de importerede data til de data, som du allerede har gemt.

• Erstat eksisterende data

Gør det muligt at erstatte de importerede Identity Safe-data med cloudboksen. Når du erstatter dataene, overskriver de importerede data de gemte data.

Disse muligheder vises kun, når du importerer Identity Safe- data fra en backupfil.

Slet oprindelig data, når de er flettet

Gør det muligt at vælge, om du vil slette Identity Safe-data fra den flytbare profil efter import.

Denne mulighed vises kun, når du importerer data fra en flytbar profil.

Om indstillinger for Import/eksport

Import af dine Identity Safe-data

Eksport af Identity Safe-data

Om Indstillinger for sikkerhed

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70600116_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 09/07/2013