Ændring af Identity Safe-adgangskoden

Du bør ændre din adgangskode til Identity Safe med jævne mellemrum for at beskytte dine data og for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

Hvis du vil ændre Identity Safe-adgangskoden for din onlineboks, skal adgangskoden have følgende egenskaber:

• Mindst otte tegn

• Mindst ét stort bogstav

• Mindst to tal (0 til 9)

• Mindst ét symbol (f.eks. * > & $ %)

• Adgangskoden må ikke svare til dit brugernavn eller din adgangskode til Norton Account.

Du kan bruge følgende indstillinger til at ændre Identity Safe-adgangskoden:

Nuværende adgangskode

Bruges til at indtaste den nuværende adgangskode til Identity Safe.

Huskeregel til adgangskode kan bruges til at minde dig om, hvad din adgangskode er.

Huskehjælp til adgangskode

Bruges til at få vist den nuværende huskeregel for adgangskoden til Identity Safe.

Huskehjælp til adgangskode kan bruges til at minde dig om, hvad din adgangskode er.

Adgangskodestyrke

Bruges til at få vist adgangskodens styrke.

Grafikken viser adgangskodens styrke.

Sådan opretter du en stærk adgangskode?

Bruges til at få vist flere oplysninger om, hvordan man laver stærke (sikre) kodeord.

Ny adgangskode

Bruges til at angive en ny adgangskode til Identity Safe.

Bekræft adgangskode

Her skal du indtaste adgangskoden igen for at bekræfte den adgangskode, du indtastede i feltet Ny adgangskode.

Huskeregel

Bruges til at angive en huskeregel for adgangskoden, som kan hjælpe dig, hvis du glemmer adgangskoden.

Om Indstillinger for sikkerhed

Om Norton Identity Safe

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70600105_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013