Opret en Norton-konto

Med Identity Safe kan du oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine Identity Safe-data. Identity Safe-dataene gemmes online ved hjælp af din Norton-konto. Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto. Du skal logge på din Norton-konto for at oprette eller få adgang til en cloudboks. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en Norton-konto i vinduet Opret din Norton-konto.

Klik på linket Politik om beskyttelse af personlige oplysninger nederst i vinduet for at finde flere oplysninger om brug af Norton Account.

Vinduet Opret din Norton Account indeholder følgende indstillinger:

Land/region

Gør det muligt at vælge land eller region.

Fornavn

Indtast dit fornavn.

Efternavn

Indtast dit efternavn.

Mailadresse

Indtast den mailadresse, der skal registreres med din Norton Account.

Indtast mailadressen igen

Indtast din mailadresse igen for at bekræfte den.

Adgangskode

Indtast en adgangskode for din nye Norton Account.

Indtast adgangskoden igen

Indtast din adgangskode igen for at bekræfte den.

Send mig mails med produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed

Markér dette afkrydsningsfelt for at modtage mailadvarsler om produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed.

Husk adgangskode

Her kan du få adgang til Norton Account selv efter du har genstartet eller logget af computeren.

Dette afkrydsningsfelt er som standard markeret.

Log på din eksisterende Norton Account

Her kan du logge på en eksisterende Norton Account og lukke vinduet Opret din Norton Account.

Tilmelding

Gør det muligt at registrere en ny Norton Account.

Sådan opretter du en Norton-konto

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Om Norton Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70600089_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013