Åbn boks

Med Norton Identity Safe kan du logge på Identity Safe ved hjælp af Norton-værktøjslinjen i din browser.

Der er følgende funktioner i vinduet Åbn onlineboks :

Angiv adgangskode

Gør det muligt at indtaste adgangskoden til din Identity Safe for din onlineboks.

Vis huskeregel til adgangskode

Her kan du få vist den huskeregel for adgangskoden, som du angav under konfigurationen af cloudboksen.

Åbn boks

Gør det muligt at logge på din onlineboks.

Du kan logge af Identity Safe for at beskytte dataene i Identity Safe, når du ikke sidder ved computeren.

Nederst i vinduet Åbn boks vises en note, hvor du bliver bedt om at logge på din Norton Account. Hvis du allerede er logget på Norton Account, kan du vælge mellem mulighederne Log af eller Skift bruger. Når du klikker på Skift bruger, vises vinduet Log på Norton Account. I dette vindue kan du logge på en anden Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Tilføjelse af tegnebog

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70600080_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013