Konfigurer din Norton Identity Safe-konto

Med Norton Identity Safe kan du administrere dine følsomme oplysninger og få yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. De forskellige funktioner i Identity Safe giver dig en sikker lagerplads til dine personlige oplysninger, som f.eks. din adresse, login-oplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Identity Safe sørger for sikker opbevaring af følgende:

• Loginoplysninger, f.eks. bruger-id'er og adgangskoder til dine mailkonti.

• Personlige oplysninger, f.eks. din adresse, fødselsdato og pasnummer.

• Kreditkortoplysninger, herunder kortnummer og udløbsdato.

I vinduet Konfiguration af Identity Safe-konto kan du bekræfte dine loginoplysninger til din Norton-konto for at oprette en cloudboks. Den finder din Norton Account ud fra den angivne mailadresse.

Vinduet Konfiguration af Identity Safe-konto indeholder følgende indstillinger:

Mailadresse

Her kan du se den mailadresse, som du anvendte, da du oprettede din Norton Account.

Adgangskode

Gør det muligt at angive den adgangskode, der blev brugt, da du oprettede din Norton Account.

Har du glemt adgangskoden?

Her kan du hente adgangskoden til din Norton Account.

Hvis du glemmer adgangskoden til din Norton Account, kan du klikke på linket Har du glemt adgangskoden? for at få en midlertidig adgangskode. Du skal bruge den samme e-mail-adresse, som du angav, da du oprettede din Norton Account. Symantec sender en midlertidig adgangskode til din mailadresse. Du skal nulstille din adgangskode, når du er logget på din Norton Account.

Skift mailadresse

Her kan du ændre din mailadresse.

Næste

Gør det muligt at logge på din Norton-konto.

Du skal logge på din Norton-konto for at oprette eller få adgang til en cloudboks.

Om Norton Identity Safe

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Sådan opretter du en Norton-konto

Om Indstillinger for sikkerhed

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70596070_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013