Konfigurer din Norton Identity Safe-konto

Med Identity Safe kan du oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine Identity Safe-data. Du skal logge på din Norton-konto for at oprette eller få adgang til en cloudboks. Identity Safe-dataene gemmes online ved hjælp af din Norton-konto.

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, skal du logge på med dine loginoplysninger.

Vinduet Konfiguration af Identity Safe-konto indeholder følgende indstillinger:

Mailadresse

Her kan du indtaste den mailadresse, du brugte til at oprette din Norton Account.

Næste

Finder den Norton Account, der er tilknyttet den indtastede mailadresse.

Hvis du ikke har en Norton Account bliver du automatisk omdirigeret til vinduet Opret ny Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Sådan opretter du en Norton-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70596069_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013