Åbn din onlineboks

Med Norton Identity Safe kan du administrere dine følsomme oplysninger og få yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. De forskellige funktioner i Identity Safe giver dig en sikker lagerplads til dine personlige oplysninger, som f.eks. din adresse, login-oplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Funktionen Identity Safe gør det let at bruge dine Identity Safe-data, når du er på farten. Du kan oprette en cloudboks, hvor du kan gemme dine data. Du kan få adgang til dine følsomme Identity Safe-data fra en hvilken som helst computer med internetforbindelse.

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto.

Der er følgende funktioner i vinduet Åbn din onlineboks :

Indtast din adgangskode til Identity Safe for at få adgang til dine gemte login-oplysninger

Gør det muligt at indtaste adgangskoden til din Identity Safe for din onlineboks.

Vis huskeregel til adgangskode

Her kan du få vist den huskeregel for adgangskoden, som du angav under konfigurationen af Identity Safe-boksen.

Åbn boks

Gør det muligt at logge på din onlineboks.

Opret ny boks

Her kan du nulstille din cloudboks for at oprette en ny boks.

Når du nulstiller din cloudboks, bliver dataene i din cloudboks permanent slettet.

Om Norton Identity Safe

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Redigering eller sletning af loginoplysninger

Tilføjelse af tegnebog

Redigering eller sletning af en note

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70596068_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013