Rediger noter

Via sektionen Rediger noter i Identity Safe kan du lagre og administrere dine følsomme, personlige oplysninger. Hvis du har flere identitetsnumre, kan det være svært at håndtere dem alle sammen. Rediger noter opbevarer alle dine følsomme oplysninger på en sikker måde og giver dig mulighed for at bruge dem, når du er online. I Rediger noter kan du gemme dit cpr-nummer, kørekortnummer, forsikringspolicenummer og pasnummer.

Du kan også gemme numre på bankkonti, låsekombinationer, dokumenter, noter, bankkonti, sikkerhedsspørgsmål samt juridiske og økonomiske oplysninger.

Du har følgende valgmuligheder:

Navn

Gør det muligt at få vist listen over alle de noter, som du har oprettet.

Listen opdateres, når du gemmer de noter, som du indtaster i området Detaljer.

Detaljer

Gør det muligt at angive et navn og oplysninger for de noter, som du opretter.

Opret nye noter

Bruges til at oprette nye noter.

Gem

Her kan du gemme nye noter.

Denne valgmulighed er kun til stede, når du redigerer eller opretter noter.

Rediger noter

Bruges til at redigere en note.

Slet noter

Bruges til at slette en note.

Redigering eller sletning af en note

Om Indstillinger for sikkerhed

Om indstillinger for Import/eksport

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70595364_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013