Om indstillinger for websurfing

Indstillingerne for Websurfing i Norton Password Manager gør det muligt at konfigurere, hvordan Password Manager skal fungere, når du er online.

Symantec anbefaler, at du beholder standardindstillingerne for websurfing.

Du kan bruge indstillingerne for Websurfing til at gøre følgende:

• Konfiguration af Password Manager, så dine loginoplysninger og adresser vises, hver gang du går ind på et websted

• Aktivere eller deaktivere automatisk udfyldning af dine loginoplysninger, når du besøger et websted

• Aktivering og deaktivering af Password Manager i browseren

• Gemme dine loginoplysninger automatisk, når du besøger et websted

I Windows får du adgang til indstillingerne for Websurfing ved at klikke på ikonet for indstillinger, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Password Manager. Klik derefter på fanen Websurfing.

Du har følgende valgmuligheder:

Sådan gemmes et login

Gør det muligt at konfigurere følgende indstillinger:

• Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder : Gør det muligt at gemme loginoplysninger til de websteder, du besøger. Du har følgende valgmuligheder:

• Altid

• Nej

• Spørg

• Deaktiver browserens indbyggede funktion til administration af adgangskoder : Gør det muligt at vælge, hvordan browserens adgangskodestyring skal fungere. Du har følgende valgmuligheder:

• Ja

• Nej

• Spørg

Infobjælke

Gør det muligt at konfigurere følgende indstillinger:

• Vis mine loginoplysninger, hvis jeg har flere loginoplysninger til ét websted : Viser dine loginoplysninger, hver gang du besøger et websted med flere loginoplysninger.

• Vis mine adresser, hver gang jeg besøger en side med en formular : Viser adresserne, hver gang du besøger en webside med formularer, der skal udfyldes med personlige oplysninger.

• Bed mig om at åbne min boks : Beder dig om at åbne din boks, hver gang du går ind på et websted med felter, der skal udfyldes.

Udfyldning

Indtast loginoplysninger automatisk, når jeg besøger websteder : Indtaster dine loginoplysninger automatisk, når du besøger et websted.

Autofyld på sider med sikkerhedstrusler : Gør det muligt at vælge, hvordan Password Manager skal reagere på websteder, der indeholder sikkerhedstrusler. Du har følgende valgmuligheder:

• Ja

• Nej

• Spørg

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018