Om indstillinger for websurfing

Indstillingerne for Websurfing i Norton Identity Safe gør det muligt at konfigurere, hvordan Identity Safe skal fungere, når du er på nettet.

Symantec anbefaler, at du beholder standardindstillingerne for websurfing.

Du kan bruge indstillingerne for Websurfing til at gøre følgende:

• Konfigurere Identity Safe til at vise dine loginoplysninger, hver gang du besøger et websted

• Aktivere eller deaktivere automatisk udfyldning af dine loginoplysninger, når du besøger et websted

• Deaktivere eller aktivere adgangskodestyring i din browser

• Gemme dine loginoplysninger automatisk, når du besøger et websted

I Windows får du adgang til indstillingerne for Websurfing ved at klikke klikke på ikonet indstillinger, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Identity Safe og dernæst klikke på fanen Websurfing.

På en Mac får du adgang til indstillingerne for Websurfing ved at klikke på Norton Identity Safe på menulinjen, klikke på Præferencer og derefter klikke på fanen Gennemse.

Du kan vælge mellem:

Sådan gemmes et login

Gør det muligt at konfigurere følgende indstillinger:

• Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder : Gør det muligt at gemme loginoplysninger til de websteder, du besøger. Du kan vælge mellem:

• Altid

• Nej

• Ask

• Deaktiver browserens indbyggede funktion til administration af adgangskoder : Gør det muligt at vælge, hvordan browserens adgangskodestyring skal fungere. Du kan vælge mellem:

• Ja

• Nej

• Ask

Infobjælke

Gør det muligt at konfigurere følgende indstillinger:

• Vis mine loginoplysninger, hvis jeg har flere loginoplysninger til ét websted : Viser dine loginoplysninger, hver gang du besøger et websted med flere loginoplysninger.

• Vis mine adresser, hver gang jeg besøger en side med en formular : Viser adresserne, hver gang du besøger en webside med formularer, der skal udfyldes med personlige oplysninger.

• Bed mig om at åbne min boks : Du vil blive bedt om at åbne din boks, hver gang du besøger et websted med felter, som skal udfyldes.

Sådan udfylder du

Indtast loginoplysninger automatisk, når jeg besøger websteder : Indtaster dine loginoplysninger automatisk, når du besøger et websted.

Autofyld på sider med sikkerhedstrusler : Gør det muligt at vælge, hvordan Norton Identity Safe skal reagere på websteder, der indeholder sikkerhedstrusler. Du har følgende valgmuligheder:

• Ja

• Nej

• Ask

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015