Norton-menuen

Med Norton-menuen kan du få adgang til de forskellige funktioner i Antiphishing, Identity Safe og Norton Safe Web. Når du installerer Norton Identity Safe, føjes Norton-værktøjslinjen automatisk til Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Følgende indstillinger findes i Norton-menuen :

Gennemgang af programmet

Giver dig en kort introduktion til Norton Identity Safe. Vælg Næste mulighed for at se de forskellige funktioner i Norton Identity Safe, hvilket vil give dig en bedre forståelse af programmet.

Rapportér websiden

Bruges til at give Symantec besked om evalueringen fra Anti-phishing.

Indstillinger

Åbner vinduet Indstillinger for websurfing.

Standardsøgeindstillinger

Gør det muligt at konfigurere standardsøgemaskinen i din browser.

Min Norton Account

Bruges til at åbne webstedet https://account.norton.com.

Norton Account bruges til at registrere dit program hos Symantec og administrere alle dine Norton-programmer på ét sted.

Aktivér Norton Safe Share / Deaktiver Norton Safe Share

Bruges til at aktivere eller deaktivere Del.

Du kan dele webstedet med dine venner via Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail og Google Mail. Som standard er Del aktiveret. Hvis du vil deaktivere Del, kan du bruge indstillingen Deaktiver Norton Safe Share.

Konfigurer netværksproxy

Her får du adgang til vinduet Indstillinger for netværksproxy.

Når du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du angive proxyserveroplysninger.

I vinduet med Netværksproxy-indstillinger kan du vælge automatiske konfigurationsindstillinger, proxyindstillinger samt indstillingerne for servergodkendelse. Indstillingerne for netværksproxy bruges til at etablere forbindelse til internettet, når du f.eks. aktiverer programmet eller har brug for support.

Hjælp

Giver adgang til hjælp-siden i Norton-menuen.

Om Norton Identity Safe

Åbner vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan opdatere dit Norton Identity Safe-program via linket Søg efter opdateringer i vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan også se Symantecs licenspolitik i vinduet Om Norton Identity Safe.

Om Norton-værktøjslinjen

Aktivering og deaktivering af Norton-værktøjslinjen eller Norton-værktøjslinjeknappen

Om beskyttelse på nettet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70595362_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013