Konfiguration af Identity Safe er udført

Med Identity Safe kan du oprette en cloudboks til at gemme følsomme oplysninger, såsom dine kreditkortoplysninger og adgangskoder. Du kan konfigurere en cloudboks ved at installere Norton Identity Safe-konfigurationsfilen. Vinduet Konfiguration af Identity Safe gennemført vises, når der er oprettet en cloudboks.

Du kan vælge Norton Safe Search som standardsøgemaskine, hvilket gør det lettere at søge på internettet. Du kan kontrollere, om et websted er skadeligt, allerede inden du besøger det. Norton Safe Search bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Klik på Kom godt i gang i bunden af vinduet Konfiguration af Identity Safe er udført for at fuldføre konfigurationsprocessen.

Om Norton Identity Safe

Om indstillinger for Import/eksport

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70595286_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013