Identitetskort

Med Norton Identity Safe kan du tilføje og redigere et kort. Når du bruger Identity Safe til at håndtere dine personlige oplysninger, er de beskyttet mod identitetstyveri og programmer, der registrerer tasteanslag.

i Identity Safe kan du indtaste dine personlige oplysninger i følgende kategorier:

Generelt

Her kan du angive oplysninger, som f.eks. kortnavn, navn, køn og fødselsdato. Du kan også indstille en adgangskode for at beskytte dit kort yderligere.

Hvis du åbner en webside uden for standardregionen og prøver at bruge kortet, udfyldes felterne muligvis ikke korrekt. Hvis kortet f.eks. har USA som standardregion, men du er på en fransk webside. I så fald skal du bruge kortet med Frankrig som region for at udfylde websidens skema.

Kontaktperson

Her kan du indtaste dine kontaktoplysninger. Kontaktoplysninger omfatter din mailadresse, din postadresse og dine telefonnumre.

Kreditkort

Her kan du angive dine kreditkortoplysninger. Du kan angive standardkreditkortoplysninger som f.eks. kortets type, udløbsoplysninger og kortnummer. Du kan ikke angive et kreditkortnummer med mere end 16 cifre.

Af sikkerhedsmæssige årsager viser Identity Safe ikke det fulde kreditkortnummer. Kun de sidste fire cifre vises.

Du kan også få adgang til vinduet Rediger identitetskort fra menuen Identity SafeNorton-værktøjslinjen.

Tilføjelse af tegnebog

Om Indstillinger for sikkerhed

Om loginoplysninger

Om noter

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70595275_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013