Opret en adgangskode til din onlineboks

Med Norton Identity Safe kan du administrere dine følsomme oplysninger og få yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. De forskellige funktioner i Norton Identity Safe giver dig en sikker lagerplads til dine personlige oplysninger, som f.eks. din adresse, login-oplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger.

Med Norton Identity Safe kan du oprette en cloudboks, hvor dine Identity Safe-data kan gemmes til din Norton-konto. Du kan få adgang til dine følsomme Identity Safe-data fra en hvilken som helst computer med internetforbindelse.

Dette vindue vises kun, hvis din Norton-konto ikke har en cloudboks tilknyttet.

Foruden funktioner som f.eks. lagring af loginoplysninger, kort og noter kan du gøre følgende ved hjælp af din cloudboks:

• Importere dine Identity Safe-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret. Du kan også importere data, som du har gemt i den flytbare profil fra en ældre version af programmet, til den aktuelle version.

• Eksportere dine Identity Safe-data til en DAT-fil.

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto.

Du kan bruge følgende funktioner i vinduet Opret en adgangskode til din onlineboks :

Opret adgangskode

Gør det muligt at angive en adgangskode for Identity Safe.

Du skal angive en stærk adgangskode under oprettelsen af en cloudboks. Hvis du angiver en svag adgangskode, vil du blive bedt om at angive en stærkere adgangskode.

Identity Safe lader dig kun oprette en cloudboks, hvis du angiver en sikker adgangskode.

Bekræft adgangskode

Her kan du bekræfte adgangskoden.

Huskeregel til adgangskode

Beder dig om at angive en huskeregel til adgangskoden, som hjælper dig, hvis du glemmer din adgangskode.

Opret boks

Gør det muligt at oprette en cloudboks.

Oprettelse af en cloudboks i Norton Identity Safe

Eksport af Identity Safe-data

Import af dine Identity Safe-data

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Om Norton Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70595087_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013