Norton Identity Safe

Med Norton Identity Safe kan du administrere dine identiteter og få yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner.

Med følgende funktioner i Norton Identity Safe kan du få vist dine følsomme oplysninger:

Login-oplysninger

Her kan du administrere login-oplysninger, som f.eks. legitimationsoplysninger til din netbank, bruger-id til din mailkonto samt adgangskode.

Kort

Her kan du administrere dine personlige oplysninger, som f.eks. adresser, fødselsdato og kreditkortoplysninger.

Noter

Her kan du administrere personlige oplysninger, som f.eks. pasnummer og CPR-nummer.

Du kan også tilføje dine Identity Safe-data ved at vælge et af ikonerne til enten kort, loginoplysninger eller noter, som befinder sig i højre del af websiden til &Norton Identity Safe.

Du kan indstille hovedsiden til Norton Identity Safe til at være din startside ved hjælp af ikonet til startside, som er under funktionen Norton Safe Search.

Denne mulighed er kun til stede, når du ikke har indstillet hovedsiden til Norton Identity Safe til at være din startside.

Du kan også få adgang til følgende funktioner på Norton Identity Safe-websiden:

Vis

Bruges til at vælge oplysninger om kort, login-oplysninger og noter i følgende visning:

• Miniature-visning

• Gitter-visning

Vis

Bruges til at kategorisere login-oplysninger i forhold til den valgmulighed, der er til rådighed i rullelisten. Rullelisten består af flere kategorier, som f.eks. mail, indkøb og brug af bank og sociale netværk. De mapper, der bliver oprettet under oprettelsen af login-oplysninger vises også i rullelisten. Du kan få vist alle login-oplysninger i en mappe ved at vælge mappen i rullelisten.

Denne mulighed er kun til stede for funktionen Login-oplysninger.

Søg i boks

Bruges til at udføre en hurtig, diskret søgning i funktionerne kort, login-oplysninger og noter.

Norton Safe Search

Bruges til at forbedre din internetsøgning. Norton Safe Search bruger Ask.com til at generere søgeresultater. Norton Safe Search viser en sikkerhedsstatus for og Nortons vurdering af hvert af søgeresultaterne.

Om Norton Identity Safe

Om Tegnebog

Om loginoplysninger

Om noter

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v70463190_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013