Sådan gendanner du en rettelse og fortryder en tidligere reparationssession i Norton Power Eraser

Hvis du mener, at Norton Power Eraser har fjernet en fil eller en registreringsdatabasefil på din computer ved en fejl, kan du fortryde reparationssessionen og gendanne filerne eller registreringsnøglerne.

Gendan en rettelse

1. Start Norton Power Eraser.

2. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

3. Klik på ikonet Fortryd tidligere rettelse.

4. Vælg en reparationssession, som du vil fortryde, i vinduet Tidligere reparationssessioner, og klik derefter på Næste.

5. Markér de filer, som skal gendannes, og klik på Fortryd i vinduet Forrige reparationssession.

6. Kik på Genstart nu for at afslutte gendannelsen.

7. Når du har genstartet computeren, viser Norton Power Eraser filerne, der blev gendannet. Klik på Udført.

Norton Power Eraser kan også bruges til andre formål:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v70458950_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/07/2018