Konfiguration af indstillinger i Norton Power Eraser

Med Norton Power Eraser kan du konfigurere en netværksproxy, ændre indstillinger for logfiler, kontrollere flere styresystemer og inkludere en rootkitscanning.

Konfigurer indstillinger i Norton Power Eraser

1. Start Norton Power Eraser.

2. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

3. Klik på Indstillinger i det øverste højre hjørne.

4. Indstillinger for netværksproxy, logfiler, kontrol af flere operativsystemer og rootkitscanning vises.

5. Hvis dit netværk etablerer forbindelse til internettet med proxyindstillinger, skal du klikke på Konfigurer for at konfigurere netværksproxyindstillinger.

6. Gør et af følgende:

• Hvis du ikke er sikker på proxyindstillingerne, skal du vælge Automatisk registrering af indstillinger.

Hvis du har et script til automatisk konfiguration, skal du vælge Brug script til automatisk konfiguration og indtaste scriptet i URL-tekstfeltet.

• Hvis du kender proxyserverindstillingerne, skal du vælge Brug proxyserver til HTTP-forbindelser og indtaste serveradressen og portnummeret.

• Hvis proxyserveren har adgangskontrol, skal du vælge Jeg skal godkendes for at etablere forbindelse til min firewall eller proxyserver. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.

7. Når netværksproxyindstillingerne er opdateret, skal du klikke på Anvend og derefter på OK.

8. Hvis du har installeret mere end ét operativsystem på din computer, kan du med Norton Power Eraser scanne system- og registreringsdatabasefiler i andre operativsystemer. For at scanne i andre operativsystemer skal du vælge Aktivér kontrol af flere operativsystemer.

Hvis du ikke har installeret flere operativsystemer på din computer, er funktionen Kontrol af flere operativsystemer nedtonet (grå).

9. Gør et af følgende for at konfigurere indstillinger for logfiler:

• Hvis du vil ændre logfilens placering, skal du gå til den nye placering og vælge denne.

• Hvis du vil slette loghistorikken, skal du klikke på Slet loghistorik.

• Hvis du vil gendanne standardindstillingerne, skal du klikke på Brug standardindstillinger.

Når dette er gjort, kan du ikke fortryde tidligere rettelser i Norton Power Eraser.

10. Norton Power Eraser inkluderer som standard rootkitscanning. Hvis du ikke vil have denne inkluderet, skal du fjerne markeringen for Inkluder rootkitscanning (kræver genstart af computeren).

Rootkitscanning udføres kun i det nuværende operativsystem og kræver systemgenstart. Rootkitscanning scanner ikke andre inaktive operativsystemer, selv om du aktiverer funktionen Kontrol af flere styresystemer.

11. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Norton Power Eraser kan bruges til andre ting:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v70458654_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/07/2018