Sådan slår du automatiske opgaver til/fra

Norton kører automatiske opgaver i baggrunden, så computeren beskyttes. Disse automatiske opgaver kan f.eks. være virusscanninger, overvågning af internetforbindelsen, download af sikkerhedsopdateringer og andre vigtige opgaver. Disse opgaver kører i baggrunden, når computeren er tændt.

Hvis et punkt kræver handling, viser Norton en besked med oplysningerne om den aktuelle status og beder dig om at udføre en bestemt handling. Hvis ingen beskeder vises, er computeren beskyttet.

Du kan til enhver tid åbne Norton, hvis du vil se computerens status eller oplysninger om sikkerhedsfunktionerne.

Når der kører en opgave i baggrunden, giver Norton dig besked i meddelelsesområdet, som findes yderst til højre for proceslinjen. Næste gang du åbner hovedvinduet i Norton, kan du se resultatet af de seneste aktiviteter i opgave.

Sådan slår du automatiske opgaver til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Opgaveplanlægning i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. På fanen Automatiske opgaver i vinduet Opgaveplanlægning skal du gøre følgende:

• Markér de funktioner, som skal køre automatisk.

Markér afkrydsningsfeltet Opgaver, hvis du vil markere samtlige funktioner på én gang.

• Fjern markeringen fra de funktioner, som ikke skal køre automatisk.

Fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet Opgaver, hvis du vil fjerne markeringen fra samtlige funktioner på én gang.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7044309_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016